Dansworkshops

Dansworkshops Marla Kerk


Dans brengt je in je lichaam en in verbinding met je hart. Het laat de energie stromen. Je voeten, bekken, hart en hoofd zijn hierbij belangrijk. Op intuïtieve wijze herkent Marla deze energiestromen. Daarnaast is dans een krachtige manier om expressie te geven aan je gevoelens. Marla schept ruimte om samen te zoeken naar nieuwe mogelijkheden in de dansbeleving. Soms is dat vol passie en soms is dat een stille zoektocht. Het mag er allemaal zijn. Authenticiteit is belangrijk.

In de dansworkshops nodigt Marla je uit om vrijheid, ruimte en passie te ervaren. Om te experimenteren op je eigen manier en in je eigen tempo. Laat je meenemen op reis door je lichaam. Kom in contact met je hart en ontdek je kracht in de dans. Laat de dans je inspireren en geniet!


Aankomende workshops

13 April 2019

18 Mei 2019                              

De workshops vinden plaats in Y-Fit Leiden, Admiraal Banckertweg 2b, 2315 SR Leiden.Van 11.30-13.30. Kosten zijn € 20,- per dans workshop.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar MarlaDans en vermeld aan welke workshop je wilt deelnemen. Wees er snel bij want er geldt beperkte beschikbaarheid.