Cursus bodyshape, dans en bewustwording

Cursus bodyshape, dans en bewustwording


De cursus bodyshape, dans en bewustwording wordt als zeer afwisselend ervaren. Het programma bestaat vanaf September t/m December uit 15 sessies in een groep van ongeveer 10 deelnemers. Al dansend ontdek je de verschillende lagen van je bewustzijn en je werkt aan een sterker lichaam. Kom in verbinding met jezelf, de ruimte en anderen!


Bodyshape

In deze lessen is de aandacht bij bodyshape vooral gericht op de spierconditionele verbetering van de buik, billen en bovenbenen. Zo verbetert je houding waardoor je steviger in je lichaam komt. Het leren centreren van het bekken is daarbij essentieel.


Dans

Dans is een krachtig middel om jezelf uit te drukken. Het brengt je in contact met je lichaam, in verbinding met je hart en laat de energie stromen. Het is een creatief middel om tot bewustwording te komen van wat er in je leeft. Dans brengt je in het hier en nu en in contact met jezelf.


Bewustwording

Bewustwording zonder oordeel, maakt dat je ruimte schept en toestaat om te zijn wie je bent. Het biedt mogelijkheden tot ontplooiing en groei. Wat wil je tot uiting brengen? Hoe verhoud je je tot de buitenwereld zonder jezelf uit het oog te verliezen? De cursus helpt je hiervan bewust te worden, op je eigen tempo, op je eigen manier. We richten ons daarbij op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele.


De cursus dans en bewustwording kun je volgen op:

- Woensdag 9:15 - 10:15, Apothekersdijk 33a, 2312 DD Leiden (Leidse Volkshuis)

- Vrijdag 9:15 - 10:15, Oude Vest 45, 2312 XS Leiden

- Vrijdag 10:15 - 11:15, Oude Vest 45, 2312 XS Leiden

proefles kan op ieder moment nadat ik je aanmelding heb ontvangen

cursussen vanaf 9 en11 Januari 2019 t/m 26 en 28 Juni

(Geen dans op 27 Februari en 1 Maart, 24 /26 April en 1 en 3 Mei).


22 lessen kosten:€198,-


Aanmelden

je kunt in de bovenstaande cursussen instromen

Geef je op door een e-mail te sturen naar MarlaDans met je naam,adresgegevens, mailadres, telefoon en voor welke cursus je opgeeft.

Heb je vragen? Bel mij gerust: 0648277281